Samenwerking HeelDier

Nieuws: vanaf zomer 2023 zal er een school gehuisvest worden in het HeelCentrum. Dit betekent dat de praktijkruimtes het komende schooljaar lang niet meer beschikbaar zijn. Het betekent voor mij dat voorlopig al mijn werkzaamheden geconcentreerd zullen worden in Utrecht. Tot het evt weer mogelijk wordt op het centrum.

Vanaf september 2019 ben ik aangesloten bij HeelCentrum in Doorn. Ik maak onderdeel uit van een team dierprofessionals (o.a. een dierenarts, aromatherapeut, dierentolk, homeopaat) die allemaal op een holistische en complementaire manier met dieren werken. Overigens zijn er ook professionals die met mensen werken, zoals een paard- en kindercoach.

Het dier en zijn of haar probleem is het uitgangspunt en van daaruit wordt gekeken naar wat nodig is om een dier weer in balans te brengen. En dat past heel goed bij hoe ik naar dieren kijk en hoe ik met ze werk. 
Ik ben heel blij dat ik een onderdeel van dit team mag uitmaken.

Vanaf januari 2022 zal ik op de dinsdag aanwezig zijn om privé consulten te doen. Dit kan voor Tellington TTouch zijn, maar ook voor Ingraham Applied Zoopharmacognosy, oftewel samen met het dier werken met essentiële oliën en kruiden.
Deze consulten zullen voornamelijk voor zowel honden als katten zijn. Maar ook andere dieren zijn welkom. Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Wil je liever op een andere dag afspreken, stuur me dan een email, dan kijk ik met je naar de mogelijkheden.
Consulten zullen tussen een uur en anderhalf uur duren, afhankelijk van de vraagstelling en welke methode ingezet gaat worden. Kijk hier voor tarieven.

Mocht je voor jouw dier een afspraak willen maken, stuur me dan een bericht via het contactformulier met daarin jouw vraag en tel nr. Dan neem ik contact op om één en ander te bespreken en afspraken te maken.

Op de prachtige lokatie is ook de mogelijkheid om workshops te geven op de zolderruimte. Dit betekent dat dit in het begin voornamelijk TTouch voor katten workshops zullen zijn.

Wees welkom!