Samenwerking HeelDier

Vanaf september 2019 werk ik samen met HeelDier Centrum in Doorn. Ik maak onderdeel uit van een team dierprofessionals (o.a. een dierenarts, aromatherapeut, dierentolk, osteopaat) die allemaal op een holistische en complementaire manier met dieren werken.

Het dier en zijn of haar probleem is het uitgangspunt en van daaruit wordt gekeken naar wat nodig is om een dier weer in balans te brengen. En dat past heel goed bij hoe ik naar dieren kijk en hoe ik met ze werk. 
Ik ben heel blij dat ik een onderdeel van dit team mag uitmaken.

Voorlopig zal ik i.p. 1x per week op de dinsdag aanwezig zijn om privé consulten te doen. Dit kan voor Tellington TTouch zijn, maar ook voor Ingraham Applied Zoopharmacognosy, oftewel samen met het dier werken met essentiële oliën en kruiden.
Deze consulten zullen voornamelijk voor zowel honden als katten zijn. Maar ook andere dieren zijn welkom. Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.
Consulten zullen tussen een uur en anderhalf uur duren, afhankelijk van de vraagstelling.

Naast privéconsulten zullen homeopaat Helen Panneman en ik regelmatig combi-consulten aanbieden, gericht op diverse thema’s zoals het Oudere Dier, Focus en Rust, Opgroeien in Balans.
Data waarop je hiervoor terecht kan:
dinsdagen 30 juni, 14 juli, 28 juli, 4 aug, 11 aug, 25 aug 2020.
Tijden: 09.30-10.30 of 11.00-12.00
Kosten: E 77,50
Let op! Tijdens de Themaweek Groeien en Bloeien kun je een combiconsult boeken met E10,– korting! Kijk hiervoor op onze speciale actiepagina.

Mocht je voor jouw dier een afspraak willen maken, stuur me dan een bericht via het contactformulier met daarin jouw vraag en tel nr. Dan neem ik contact op om één en ander te bespreken en afspraken te maken.

Op de prachtige lokatie is ook de mogelijkheid om workshops te geven op de zolderruimte. Dit betekent dat dit in het begin voornamelijk TTouch voor katten workshops zullen zijn.
De volgende workshop staat gepland op:
Datum volgt
Prijs: E95,– pp, incl 21% BTW, koffie/thee en handout, excl lunch
Holistisch Centrum HeelDier
Sandenburgerlaan 6, 3941 WE Doorn

NB Van 20- 27 juni 2020 is de online Themaweek bij HeelCentrum Doorn. Het thema is Groeien en Bloeien.
Je kunt die week kennismaken met alles wat HeelCentrum Doorn jou en je dier te bieden heeft. Er zijn verschillende winacties, consulten met korting te boeken en allerlei interessante informatie en blogs zullen gedeeld worden.
Tijd: 24/7 in de week van 20-27 juni
Wees welkom!