Samenwerking HeelDier

Vanaf september 2019 werk ik samen met HeelDier Centrum in Doorn. Ik ga onderdeel uitmaken van een team dierprofessionals (o.a. een dierenarts, aromatherapeut, dierentolk, osteopaat) die allemaal op een holistische en complementaire manier met dieren werken.

Het dier en zijn of haar probleem is het uitgangspunt en van daaruit wordt gekeken naar wat nodig is om een dier weer in balans te brengen. En dat past heel goed bij hoe ik naar dieren kijk en hoe ik met ze werk. 
Ik ben heel blij dat ik een onderdeel van dit team mag uitmaken.

Voorlopig zal ik ongeveer 1x per 14 dagen aanwezig zijn om privé consulten te doen. Dit kan voor Tellington TTouch zijn, maar ook voor Ingraham Applied Zoopharmacognosy, oftewel samen met het dier werken met essentiële oliën en kruiden.
Deze consulten zullen voornamelijk voor zowel honden als katten zijn. Maar ook andere dieren zijn welkom. Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.
Consulten zullen tussen een uur en anderhalf uur duren, afhankelijk van de vraagstelling.

De dagen waarop ik in januari aanwezig ben, zijn op een dinsdag of vrijdag:
Vrijdag 10 januari 2020
Dinsdag 21 januari 2020

Vanaf februari 2020 ben ik iedere dinsdag aanwezig en kun je een afspraak maken voor een consult TTouch of Applied Zoopharmacognosy.
Ook zullen Helen Panneman en ik regelmatig combi-consulten aanbieden, gericht op diverse thema’s.
De eerstvolgende combi-consulten zullen gericht zijn op het Oudere Dier. Meer informatie over data, prijzen en aanmelden volgt binnenkort.

Mocht je voor jouw dier een afspraak willen maken, stuur me dan een bericht via het contactformulier met daarin jouw vraag en tel nr. Dan neem ik contact op om één en ander te bespreken en afspraken te maken.

Op de prachtige lokatie is ook de mogelijkheid om workshops te geven op de zolderruimte. Dit betekent dat dit in het begin voornamelijk TTouch voor katten workshops zullen zijn.
De volgende workshop staat gepland op:
Vrijdag 6 maart 2020 van 10.00-15.30
Prijs: E95,– pp, incl 21% BTW, koffie/thee en handout, excl lunch
Holistisch Centrum HeelDier
Sandenburgerlaan 6, 3941 WE Doorn

NB Op zaterdag 21 maart 2020 is de volgende Themadag bij HeelCentrum Doorn. Het thema is Groeien en Bloeien.
Je kunt op die dag komen kennismaken met alles wat HeelCentrum Doorn jou en je dier te bieden heeft. Verschillende dierprofessionals zullen aanwezig zijn om je te vertellen en laten ervaren wat zij doen. Lezingen, mini workshops en gezelligheid. 
Tijd: 11.00-15.00
Naast dat er genoeg te doen is, is de omgeving ook nog eens heerlijk om te wandelen.
Wees welkom!