Samenwerking HeelDier

Vanaf september 2019 ben ik aangesloten bij HeelCentrum in Doorn. Ik maak onderdeel uit van een team dierprofessionals (o.a. een dierenarts, aromatherapeut, dierentolk, osteopaat) die allemaal op een holistische en complementaire manier met dieren werken. Overigens zijn er ook professionals die met mensen werken, zoals een paard- en kindercoach.

Het dier en zijn of haar probleem is het uitgangspunt en van daaruit wordt gekeken naar wat nodig is om een dier weer in balans te brengen. En dat past heel goed bij hoe ik naar dieren kijk en hoe ik met ze werk. 
Ik ben heel blij dat ik een onderdeel van dit team mag uitmaken.

Dit jaar hou ik op de dinsdagen praktijk. Vanaf januari 2021 zal ik 2x per week op de maandag en dinsdag aanwezig zijn om privé consulten te doen. Dit kan voor Tellington TTouch zijn, maar ook voor Ingraham Applied Zoopharmacognosy, oftewel samen met het dier werken met essentiële oliën en kruiden.
Deze consulten zullen voornamelijk voor zowel honden als katten zijn. Maar ook andere dieren zijn welkom. Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.
Consulten zullen tussen een uur en anderhalf uur duren, afhankelijk van de vraagstelling en welke methode ingezet gaat worden. Kijk hier voor tarieven.

Naast privéconsulten zullen homeopaat Helen Panneman en ik regelmatig combi-consulten aanbieden, gericht op diverse thema’s zoals het Oudere Dier, Focus en Rust, Opgroeien in Balans.
Data waarop je hiervoor terecht kan: volgt..
Kijk hier voor meer informatie en om consulten te boeken.

Mocht je voor jouw dier een afspraak willen maken, stuur me dan een bericht via het contactformulier met daarin jouw vraag en tel nr. Dan neem ik contact op om één en ander te bespreken en afspraken te maken.

Op de prachtige lokatie is ook de mogelijkheid om workshops te geven op de zolderruimte. Dit betekent dat dit in het begin voornamelijk TTouch voor katten workshops zullen zijn.
De volgende workshop staat gepland op:
Basisworkshop Zaterdag 6 februari 2021
Vervolgworkshop Zaterdag 27 februari 2021
Let op! Deze zijn vanaf 16 dec 2020 via de website van HeelCentrum te boeken. Wanneer je in één keer zowel de basis- als de vervolgworkshop boekt, krijg je een leuke korting wanneer je gebruik maakt van de kortingscode: TTouch-Combi

Wees welkom!